Anna-Karin

Jag har haft denna butik tillsammans med min dotter Ulrica sedan Maj 2011.
Jag är stolt och väldigt glad att få ha ett sånt fantastiskt jobb att gå till.
Mitt ansvars område är Ekonomin och att hjälpa er kunder i butiken samt göra beställningar. Jag har min hund Greta med mig i butiken nästan hela tiden, hon är en riktig butikshund.
När vi är lediga tycker vi om att vistas i skogen tillsammans. 

Ulrica

Jag har jobbat på Allboden Strängnäs sedan start och är dottern som driver butiken tillsammans med min mamma. Jag har tidigare ridit och tävlat upp t.o.m 145cm hoppning men har sedan 2016 lagt ridhjälmen på hyllan. Idag har jag en Schäfer som är född feb 2021 som jag i framtiden vill tävla lite IGP med.
Mitt huvudansvar är webshoppen men jag är självklart i butiken och där hjälper jag er kunder, beställer produkter, räknar foderstater till häst och klipper även hundklor.
Det va kort om mig, hoppas vi ses i butiken.

Emma

Jag har jobbat på Allboden sedan 2017. Jag brinner för allt som har med hund att göra. Rallylydnad ligger mig extra varmt om hjärtat. Jag har idag en Jack Russell terrier och en Dvärg pudel som jag tränar trick och rallylydnad med. Mitt huvudansvar är hundtrimmet och jag blev färdig utbildad hundfrisör mars 2021. Jag finns även en del i butiken när tillfälle ges för att konsultera er kunder och klipper även klor på era hundar, katter och smådjur.
Hoppas jag får hjälpa er med er fyrbenta vän i trimmet.

Lova

Product added to compare.

Accept cookies or not.
iqitcookielaw