BoT hundskor Koda
BoT hundskor Koda

BoT hundskor Koda

31049000
Produkten finns med andra alternativ
259,00 kr
Inkl. moms

BoT hundskor Koda

Storlek

 

HUNDSOCKA MED WELLTEX®-TEKNOLOGI.

Bekväm hundsocka i ett lätt material med Welltex®-teknologi. Den låga modellen täcker hela tassen och kan användas på både fram- och bakbenen. Teknologin i innerfodret reflekterar kroppsvärmen som infraröd energi vilket kan bidra till god led- och muskelhälsa. Det gör sockorna extra lämpliga om hunden har problem med inflammationer eller artros i tassarna. De kan även vara hjälpsamma och fungera som tasskydd om ditt djur fått en skada på tass eller trampdyna som behöver läka utan bandage. Tänk dock på att de inte bör användas istället för krage eller tratt.

Sockorna fästs med kardborreband runt benet, och kan spännas åt för att sitta på plats ordentligt och inte glida av när hunden rör sig. Alla sömmar är gömda för att förhindra skav. Det gör att de är bekväma både vid rörelse och i vila. Undersidan är försedd med silikongrepp för att hunden inte ska halka.

Hunden kan använda sockorna både inomhus och utomhus. Materialet är anpassat för mjuka underlag och har en vattenavvisande effekt som håller tassarna torra under lättare duggregn och i snö.

Koda Hundsocka säljs i par.

0 objekt
7340041152003
2022-01-17
No reviews
Product added to compare.

Accept cookies or not.
iqitcookielaw