Urine Off Dog spray 118ml

Urine Off Dog spray 118ml

016541
I lager
69,00 kr
Inkl. moms

Urine Off Dog spray 118ml

 

En helt fantastisk produkt vad det gäller att ta bort urinfläckar efter hundar. Perfekt att använda på alla hårda underlag såsom golv och väggar. För bästa resultat, använd Urine Off Urine Finder™ lampa för att lokalisera fläckar som orsakar odör. Kombinera inte med andra typer av rengöringsmedel. Förvaras svalt.

Prova alltid på ett dolt ställe för färgäkthet.

Torka först upp urin med papper.

Det är viktigt att blöta ner hela fläcken och även utanför fläckens kanter.

Låt Urine Off verka i ett par minuter på färska fläckar. Om det är en gammal och intorkadfläck, täck över området med plast och låt verka under natten. Ta sedan bort plasten och låt området lufttorka. Återbehandla med Urine Off och låt verka några minuter. Gamla fläckar kan behöva behandlas flera gånger för bästa resultat.

Ta bort eventuella rester med vatten. Kattlådor och hårda ytor: Skrubba med en borste för att lösa upp gamla urinrester.

Mattor/Tyger: Rengör alltid fläcken med Urine Off innan tvätt. Urinfläcken blir2-4 gånger större än vad fläckytan visar, då urinet sugs upp och in i materialet. Urine Off måste komma i kontakt med hela urinfläcken för att kunna verka effektivt. Efter sista behandlingen, använd en matt-tvätt eller skölj sparsamt med vatten och torka med en handduk för att få bort alla rester och minimera fuktfläckar.

OBS: Urinsyra kan skada färgen i vissa fibrer. Du märker en skillnad på färgen om fibrer är skadat, trots att fläcken är borta.

3 objekt
2021-01-29
No reviews
Product added to compare.

Accept cookies or not.
iqitcookielaw