Petwise Fästinghalsband för katt

Petwise Fästinghalsband för katt

7183010
I lager
179,00 kr
Inkl. moms

Petwise Fästinghalsband för katt

 

Mot bitande insekter

Minskar risken för bett av fästing

Upp till 35cm

Effektiv ingrediens: PMD-oljan (p-Menthane 3,8-diol) finns i bladen hosEucalyptus Citriodraträdet. Denna olja kallas essential oil of lemon eucalyptus. Denna naturliga olja används och rekommenderas för att avvisa fästingar och bitande insekter.

Aktiv under lång period
Den aktiva substansen i Petwise Fästinghalsband har en sötaktig citrusdoft. Genom att gnugga det eller att hunden/katten bara rör på sig, reaktiveras halsbandet varje dag och en repellerande zon skapas runt hunden/katten. Så länge halsbandet doftar, så fungerar det som avsett.

Effektivitet
En mängd vetenskapliga artiklar har visat i undersökningar att det aktiva ämnet i Petwise Fästinghalsband minskar riskenför att bli biten av fästingar och andra insekter. Denna välkända och verksamma olja - essentiell oil of lemon eucalyptus - används och rekommenderas idag i många produkter både för djuroch människa för att avvisa insekter.

Utlåtande Petwise
Petwise bedöms inte ge upphov till någrahälsorisker för vuxna eller barn om det hanteras enligt bruksanvisning. Denna bedömning görs efter att en hälsoriskbedömning av Petwise gjorts i enlighet med vedertagna principer.

9 objekt
2021-04-08
No reviews
Product added to compare.

Accept cookies or not.
iqitcookielaw